Over mij

Mijn naam is Anouk, ik ben opgegroeid als een positief ingesteld mens en denk vanuit mogelijkheden. Voor mij is het erg belangrijk om veel in contact te zijn met andere mensen. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om samen met mensen te winkelen, spelletjes te doen, naar een terras te gaan of alleen een stuk te fietsen.

Vanuit mijn privé leven ben ik opgegroeid met mensen met autisme om mij heen. Het lukt mij hierdoor inmiddels goed om dichtbij de denkwereld van de mensen met autisme te komen en mij in te kunnen leven

Omdat ik graag wil(de) bijdragen aan een meer inclusieve samenleving met minder misvattingen, stereotypering en onbegrip waar veel mensen met autisme dagelijks mee moeten dealen, heb ik me tijdens en na mijn HBO studie gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met autisme. Naast mijn werk als begeleider, coach en later coördinerend begeleider, heb ik allerlei cursussen gevolgd, mijn methodieken eigen gemaakt en vooral veel geleerd van de mensen met autisme zelf en hun netwerk. Deze kennis en ervaringen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben en waar ik voor sta, zowel op professioneel gebied als persoonlijk.

Vanuit deze ervaring heb ik mijn eigen visie ontwikkeld. Deze wil ik nu als zelfstandige gaan uitdragen in mijn begeleiding. Ook hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een maatschappij met een meer passend beeld van de mens met autisme, waarbij niet de belemmeringen, maar juist gelijkwaardigheid en krachten van de mens voorop staan.

Maak een afspraak
bij BOOM!